divendres, 30 de setembre del 2016



GRANOLLERS, PLÀ D'HABITATGE MUNICIPAL.



L'Ajuntament de Granollers comprarà habitatges per després posar-los a lloguer a uns preus "més econòmics que els de mercat".
Els habitatges que busca l'Ajuntament han d'estar a Granollers, tenir un preu màxim de 75.000 euros, IVA exclòs, i amb una superfície útil d'entre 55 i 120 metres quadrats. També han de tenir un mínim de dues habitacions i cèdula d'habitabilitat i de certificació energètica vigents. 


També s'avisa que no es podran oferir habitatges en procés de construcció, qualificats de protecció oficial o que necessitin una inversió superior a 15.000 euros en els arranjaments necessaris per adequar-los a l'ús. 

El pressupost màxim de què disposa l'Ajuntament per comprar el conjunt d'habitatges és de 381.054 euros.
L'anunci d'obertura del termini per presentar ofertes es publicarà al Perfil del contractant de Granollers Promocions SA a www.granollers.cat/habitatge i s'estableix un termini de dos mesos des de la publicació de l'anunci d'obertura per presentar ofertes.

Les persones interessades a oferir un habitatge de la seva propietat en venda hauran de presentar les seves proposicions  a l'Oficina Local d'Habitatge de Granollers que gestiona Granollers Promocions, SA situada al carrer de Sant Jaume 16-26, 5a planta, despatx 501 de Granollers. Una mesa de valoració avaluarà les ofertes presentades.

Noticia publicada per naciodigital.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada